24
Mie, Apr

Brasov TV

Eveniment

Emoții și bucurie la 20 de ani de la terminarea liceului. Revederea cu foștii colegi a fost un moment de mare sărbătoare pentru absolvenții Colegiului Național Andrei Șaguna.

    Elevi care au terminat liceul în 1997 au fost întâmpinați cu fanfara colegiului. La eveniment au fost prezenți și câțiva dintre profesorii din acea vreme.

    Imediat după ceremonia de primire, toți absolvenții au fost invitați în sala de festivități a liceului. Aici programul special a continuat. Totuși după discursurile emoționante, foștii liceeni și-au adus aminte de întâmplările frumoase din perioada liceului.

     Orice revedere a absolvenților colegiului este un eveniment foarte emoționant. „Întâmpinăm întotdeauna cu emoție și cu deosebită  bucurie întâlnirea cu absolvenții noștri. Ei sunt, purtătorii în lume, a spiritului șagunist, care este viu și care persistă la toate întâlnirile absolvenților, la toate manifestările noastre de peste an. Așa se face că de fiecare dată ne face o deosebită plăcere să ne întâlnim cu ei”, a declarat Prof. dr. Dumitru Cezar BOGHICI – director Colegiul Național „ Andrei Șaguna ”

     După ceremonia din sala festivă a Colegiului Național Andrei Saguna, elevii au mers în clase alături de profesorii lor. Aici depănatul amintirilor a continuat.  

Galerie FOTO

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: