25
Joi, Apr

Brasov TV

Eveniment

Profesor universitar, sărbătorit la împlinirea  a 100 de ani. Aula Universității Transilvania a găzduit una dintre cele mai emoționante ceremonii.. Prof. Univ.  Dr. Ing. Aurel Rusu a fost decanul Facultății de Silvicultură între 1972  și 1976.

Întâlnirea a fost una plină de emoție. Zeci de profesori, cadre universitarea dar și academice au venit să-i ureze La Mulți Ani fostului profesor. Printre cei prezenți s-au numărat și câțiva foști studenți. Unul dintre ei Ștefan Aranyosi, director adjunct al Liceului Thenologic Silvic din Brașov. „  A fost profesorul meu model. Atât din punct de vedere al ținutei umane, morale și așa cum s-a remarcat și vestimentare. După cum observați nu spun de ținuta academică, pentru că în anul I de facultate nu știam ce înseamnă acest lucru, bineînțeles că ulterior am aflat și s-a dovedit cu prisosință că am avut norocul, repet, de a avea un mare om și un mare profesor, un dascăl în primul an de facultate  ” a declarat  Ștefan Aranyosi, director adjunct  Liceul Tehnologic Silvic Braşov.

 

Fostul decan al Facultății de Silvicultură, în perioada 1972-1976, prof. Univ. Dr. Ing. Aurel Rusu a primit mai multe distincții atât din partea Universității Transilvania cât și din partea Academiei Române, pentru întreaga sa activitate didactică și științifică.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: