29
Vin, Mar

Foto: dinnerinthesky.ro

Eveniment

Ce poate fi mai frumos decât să luați cina alături de persoana dragă? Dacă totul se întâmplă la o înățime de 50 de metri, în timp ce sunteți suspendați deasupra Brașovului? Deși poate părea incredibil, acest lucru este perfect posibil. „Dinner in the Sky” ajunge și la Brașov.

Timp de 75 de minute puteți lua cina la înălțime. Totul se întâmplă în weekend-ul 28-30 iulie. „Dinner in the sky” este un proiect care a apărut în urmă cu 11 ani, în Belgia. În România a ajuns acum 6 ani. Puteți lua micul dejun, prânzul și cina. Vor fi organizate 8 astfel de momente în fiecare zi. Cina este apogeul acestui proiect. Veți avea parte de un chef, un somelier și artiști vor susține momente speciale pentru dumneavoastră.

Totul se va întâmpla în Piața Sfatului. Dacă vreți să trăiți pe viu astfel de momente trebuie să vă grăbiți penrtu că locurile sunt rezervate în proporție de 45%. Masa suspendată are 22 de locuri. Micul dejun costă 225 de lei, prânzul 350 de lei, iar cina 100 de euro. Dinner in the sky s-a organizat în 56 de țări. 

Articole sugerate

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: