20
Sâm, Apr

Brasov TV

Eveniment

 Se resistematizează traficul în zona Primăriei. Trecerea de pietoni din dreptul parcului central va fi mutată, iar intersecția de lângă Casa Căsătoriilor va fi refăcută. Acestea sunt doar două dintre propunerile autorităților. Lucrările ar putea începe de săptămâna viitoare.

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei a aprobat mutarea zebrei, precum și resistematizarea traficului rutier la intersecția bulevardului cu cele două străduțe care vin dinspre Poștă și din spatele clădirii Primăriei. „ S-a constat că fluxul mare de pietoni este spre zona primăriei, la poștă și tocmai de aceea pentru îmbunătățirea fluenței traficului o s-o mutăm. Lucrările vor începe săptămâna viitoare și sperăm să fie cât mai scurte ” a declarat Laszlo Barabas, viceprimarul Municipiului Brașov.



Modificările au fost propuse după solicitările mai multor brașoveni. Bineînțeles că există și persoane care nu prea sunt de acord cu resistematizarea circulației. Lucrările ar urma să se desfășoare pe timp de noapte astfel ca traifcul să fie cât mai puțin afectat. Reprezentanții Primăriei iau în calcul ca la noua zebră, care va fi amplasată în dreptul intrării în Casa Căsătoriilor să fie amplasat și un semafor cu buton pentru pietoni. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: