25
Joi, Apr

Brasov TV

Eveniment

Cel mai mare festival de bere din România va incepe in curand la Brasov. Anul acesta Oktoberfest se va desfășura într-o nouă locație. Pentru a atrage cât mai mulți turiști, organizatorii au pregătit o serie de surprize. Aceștia au lansat  si o  campanie de promovare cu autorul unei companii aeriene lowcost care opereză în toată Europa și nu numai.

Organizatorii festivalului Oktoberfest au semnat un parteneriat de colaborare cu una dintre cele mai mari companii aeriene lowcost din Europa, in special din Marea Britanie.. Prin acest lucru, numărul turiștilor, în perioada festivalului, va crește semnificativ. „ Este o provocare frumoasă și cu siguranță, cum a spus și vice ambasadorul Marii Britanii, acești iubitori de bere vor veni la Brașov și vor pleca ca iubitori ai Brașovului, ca iubitori ai României și ambasadorii noștrii turistici  ” a declarat Cristian Macedonschi, reprezentant al  Asociației Smart City Brașov. „Practic vom avea o campanie online în care vom încerca să atragem clienții care și-au făcut rezervări pentru zborurile către București din Londra și din Dublin, oferindu-le invitația de a vizita și Oktoberfest Brașov ” a completat  Denis Barabas, reprezentant marketing companie.

Surprizele nu se opresc aici. Anul acesta locația de desfășurare a festivalului este una nouă. Oktoberfestul va avea loc în zona fostului stadion municipal. Aici a fost deja amenajat spațiul pentru desfășurarea unor astfel de evenimente. „ Noua locație este una este una mult mai  permisivă din punctul nostru de vedere, atât logistic cât și din punct de vedere al securității. Vom avea cortul mare cu care deja v-am obișnuit. Alături de acest cort mare va mai fi un al doilea cort de sine stătător cu program artistic ” a declarat Bogdan Manea, organizator Oktoberfest. Anul acesta Oktoberfest se va desfășura în perioada 7-17 septembrie.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: