20
Sâm, Apr

Flickr

Eveniment

Cel mai mare festival dedicat familiei se va organiza la Brașov. Dacă la celelalte două ediții, Clujul a fost gazda evenimentului, iată că anul acesta organizatorii s-au gândit să vină la Brașov. Atât cei mici cât și cei mari sunt așteptați să se distreze de minune într-o lume specială creată pentru ei.

LollyBoom, festivalul dedicat familiei, va avea loc în perioada 8-10 septembrie, în parcul de la Lacul Noua. Tematica acestui concept este una care se adresează tuturor categoriilor de vârstă.



Cei interesați sunt așteptați cu multe concerte, spectacole de dans sportiv, magie, teatru, proiecții de film în aer liber, parada celor mai îndrăgite personaje de la Disney și diverse activități sportive: bubble football, tir cu arcul, treasure hunt, tiroliană, cursă cu obstacole, trambulină, tobogane și jocuri ale copilăriei. Atât cei mici, cât și adulții au șansa să participe la peste 2.000 de ateliere creative, educative și antrenante. Bineînțeles acestea sunt doar o parte dintre surprizele pe care organizatorii le pregătesc pentru brașoveni.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: