20
Sâm, Apr

Eveniment

Brașovul este, pentru câteva zile, în prim planul cinematogarfiei din România. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood, Armand Assante, a ajuns în orașul nostru. Acesta va fi prezent la lansarea filmului „The Wanderers”, regizat de Dragoș Buliga.

Proiecția specială a peliculei va fi in aceasta seara, de la ora 20.00, la Teatrul Sică Alexandrescu. Prețul unui bilet este 10 lei.

Totul se întâmpla cu prilejul desfășurării festivalului Dracula Film. Ajuns la 68 de ani, Armand Assante a jucat în zeci de producții. A lucrat cu regretatul regizor Cristian Nemescu, la filmul California Dreamin. Recunoaște că o nouă colaborare cu un regizor român i s-a părut interesantă.

Ideea scenariului a venit de la un prieten foarte bun. Mi s-a propus un proiect care explorează paranormalul, un domeniu atrăgător. Asta mi-a plăcut cel mai mult. Are la bază tot ceea ce înseamnă energii care fac parte din Univers. Ideea în sine se reduce la noțiunea de suflet. Este vorba despre cum un spirit poate afecta pe cineva”, a precizat actorul american.

Assante a vorbit la Brașov și despre începuturile lui în lumina reflectoarelor. Are și un sfat pentru tânăra generație de actori.

Am început ca muzician de la 14 ani. Eram cântăreț profesionist. Am scris, am interpretat, am studiat Opera. Pasionat de actorie am fost de la vârsta de 15 ani. Pentru mine, actoria a fost mult mai complicată decât muzica, pentru că trebuie să te dedici trup și suflet pentru a avea succes. Niciodată nu trebuie să renunți și este esențial să muncești tot mai mult, în fiecare zi. Nu mi-a fost ușor, dar m-am simțit mult mai atras de actorie”, crede Armand Assante.

 Cea de-a V-a ediție a Dracula Film Festival se desfășoară până pe 22 octombrie. În șase locații vor rula peste 50 de filme din 16 țări. Programul complet il gasiti pe site-ul www.draculafilm.ro

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: