19
Vin, Apr

Eveniment

Timp de două zile, pe 22 și 23 decembrie, însuși Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mai mici locuitori ai orașului, cu părinții și bunicii lor, să se bucure în familie și să exploreze surprizele pregătite în Casa lui Moș Crăciun.

Poveștile lui Moș Crăciun, Atelierele Crăiesei Zăpezii, Carnavalul Spiridușilor, spectacole interactive de magie, jocuri și distracție, sunt doar câteva dintre surprizele ce vor putea fi întâlnite la Centrul Cultural Reduta. Este singurul moment în care copiii pot sta cât își doresc alături de cel mai iubit personaj al iernii, Moș Crăciun.

 

În 23 decembrie, de la ora 11:00 copiii vor avea parte de un spectacol ÎN PREMIERĂ la Brașov, ”GAȘCA LUI MOȘ CRĂCIUN”. Toți cei mici visează să fie ajutoarele lui Moș Crăciun. Ei bine, de data aceasta el lansează un anunț: caută copii pentru a-și forma „gașca de colindători”. Pe lista s-au înscris deja Rudolph, Mița Crăciunița, Spiriduș Ghiduș si Fulgișor. Cu toții sunt prezenți cel mai vesel și mai antrenant spectacol pentru copii, și nu numai. Atât cei mari, cat si cei mici sunt invitați să cânte, să danseze și să se amuze într-un super show de divertisment care îmbină in mod plăcut teatrul cu muzica și dansul.

Biletele pentru ateliere și carnaval, se pot achiziționa online pe www.unparintemaibun.ro, iar pentru spectacol de la casa de bilete a Centrul Cultural Reduta.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: