19
Vin, Apr

Eveniment

Noul Mers al Trenurilor a intrat în vigoare în noaptea de sâmbătă spre duminică şi va fi valabil până în 8 decembrie 2018. CFR Călători anunţă că, pe unele rute, durata călătoriei va fi mai scurtă decât în prezent şi vor fi introduse trenuri noi.

De astăzi vor circula Trenurile Zăpezii către staţiunile montane din mai multe judeţe. Potrivit noului mers al trenurilor, zilnic se vor afla în circulaţie între 1.200 şi 1.300 de trenuri, în funcţie de perioada din an.

Trenurile Zăpezii vor circula către destinaţii montane: Valea Prahovei, Vatra Dornei, Piatra Neamţ şi Petroşani (staţiunile Straja şi Parâng). 
În zilele de weekend, biletele pentru călătoriile de pe Valea Prahovei (pe rute între Sinaia – Braşov şi retur) au reduceri între 31% şi 56%.

În perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2018, de luni până joi, biletele valabile la Trenurile Zăpezii vor fi reduse cu 25%.

Odată cu intrarea în vigoare a noului program de circulaţie a trenurilor, la garniturile IR 1633 şi IR 1632 Bucureşti Nord – Braşov, care vor circula permanent, timpii de mers sunt mai mici cu aproximativ 20 minute faţă pe mersul de tren actual, durata de parcurs fiind de 2 ore şi 25 de minute.

Broşura „Mersul Trenurilor de Călători 2017-2018” va putea fi achiziţionată din principalele gări şi agenţii CFR din Bucureşti şi din ţară la preţul de 15 lei.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: