29
Vin, Mar

sursa foto: b1.ro

Eveniment

Simona Halep s-a calificat, aseară, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, după ce a trecut cu 4-6, 6-2, 6-3 de Magdalena Rybarikova.

În primul set, după un schimb rapid de break-uri în primele două game-uri, Halep și Rybarikova au mers cap la cap, până la 3. Acolo, în „fatidicul game 7”, Magdalena Rybarikova a reușit un break, pe care l-a menținut până la sfârșitul setului. 6-4 pentru Magdalena Rybarikova, iar Simona Halep transmitea semnale îngrijorătoare, acuzând probleme la spate.

Tot descurajator a început și setul secund: Rybarikova a făcut rapid break, însă revenirea Simonei a început în acel moment, impulsionată și de intervenția pe teren a lui Andrei Pavel. Jucătoarea noatră a câștigat următoarele 5 game-uri și a închis setul la 2.

Simona Halep a continuat să joace eficient și în setul decisiv, unde a avut probleme doar în primul game, pierdut după o luptă de 10 minute în fața slovacei. Jucătoarea noastră a revenit însă, a făcut rebreak, iar de acolo a fost în controlul total al partidei. Românca a închis decisivul la 3. 

Românca va juca pentru un loc în semifinale cu învingătoarea partidei Laura Siegemund - Coco Vandeweghe.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: