28
Joi, Mar

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

În minutele de prelungire ale partidei dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Dinamo, încheiată cu scorul de 2 – 0, a fost nevoie de intervenția oamenilor de ordine.

Un suporter a intrat pe teren, a luat un steag al fanilor lui Sepsi și s-a îndreptat spre galeria dinamovistă. Fanii „câinilor” au rupt apoi gardul de protecţie şi au pătruns pe pista de atletism, de unde au fost îndepărtaţi de oamenii de ordine cu gaze lacrimogene, potrivit digisport.ro. Printre cei afectaţi a fost şi managerul general al lui Dinamo, Ionel Dănciulescu, aflat în mijlocul evenimentelor.

 „Da, sunt bine. În afară de nişte gaze lacrimogene luate în faţă şi nişte şuturi în fund, sunt bine. Eu voiam să îi împac pe fanii noştri. (...) Nu au fost scandări. Am fost avertizaţi că se va opri meciul. Eu nu am vrut decât să calmez lucrurile. Ei au venit toţi spre mine pentru că nu mai puteam să respire”, a comentat Dănciulescu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Suporterii echipei Sepsi au fost sfătuiți să rămână în arenă, până când cei ai „câinilor” vor urca în autocare și vor pleca spre Capitală.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: