19
Vin, Apr

sursa foto: digisport.ro

Eveniment

Real Madrid s-a calificat în finala UCL. Madrilenii au încheiat la egalitate, scor 2-2, returul cu Bayern Munchen, de pe Santiago Bernabeu, dar s-au impus, în urmă cu o săptămână, cu 2-1, în Germania.

Arbitrul de centru, Cuneyt Cakir, nu le-a acordat germanilor penalty după ce Marcelo a comis un henţ evident în careu, în finalul primei reprize a returului. Dacă presa apropiată Realului a recunoscut că bavarezii ar fi trebuit să primească penalty, ce s-a întâmplat în Catalunya întrece orice imaginaţie. Frustraţi probabil de faptul că Realul domină Europa în ultimii ani, ziarele de casă ale Barcelonei au lăsat obiectivitatea la o parte şi s-au lansat în ironii acide la adresa rivalei, potrivit digisport.ro.

RETUR

În minutul 63, bavarezii egalează la 2, prin golul înscris de James Rodriguez, dar acesta nu se bucură. Columbianul este împrumutat de Real Madrid, la Bayern.

Real Madrid - Bayern, scor 2-2, 4-3 la general.

Dublă Benzema! Francezul înscrie după o eroare a portarului bavarezilor, incredibilă la acest nivel! 

Real Madrid - Bayern, scor 2-1, 4-2 la general.

Real Madrid egalează, în minutul 11, prin golul marcat de Benzema, după o centrare perfectă marca Marcelo.

Real Madrid - Bayern, scor 1-1, 3-2 la general.

Bayern a deschis scorul pe Bernabeu, după o eroare a lui Ramos. 

Kimmich a înscris în minutul 3. Real Madrid - Bayern, scor 1-0, 2-2 la general.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Aflăm, în această seară, dacă echipa lui Zinedine Zidane va ajunge pentru a treia oară consecutiv în finala UCL, o performanţă pe care nu a mai reuşit-o nicio altă echipă în ultimii 20 de ani. 

Meciul de fotbal din această seară va fi unul special pentru Cristiano Ronaldo. Dacă Real Madrid va câștiga, starul portughez va ajunge la 100 de victorii în UEFA Champions League.

În condiţiile în care Real a ratat atât titlul în La Liga, cât şi Cupa Spaniei, ambele ajunse la marea rivală FC Barcelona, cucerirea trofeului UCL ar însemna salvarea sezonului pentru madrileni.

Returul de pe Bernabeu începe cu avantajul victoriei de la Munchen, scor 2-1 în favoarea madrilenilor.

Zidane nu îi va avea la dispoziţie pe Isco şi Dani Carvajal, ambii accidentaţi, dar din lot va face parte Nacho, care a lipsit până acum, din cauza unei accidentări.

De partea cealaltă, deşi învinşi acasă, campionii Germaniei speră să întoarcă rezultatul la Madrid unde, anul trecut, într-o situaţie identică, au trimis meciul în prelungiri. În 2017, Real a mers mai departe în condiţii controversate, bavarezii acuzând dur arbitrajul.Acum,  Jupp Heynckes are și el, precum Zidane, probleme de lot. Jerome Boateng şi Arjen Robben s-au accidentat în tur și completează, astfel, o listă a indisponibililor pe care se mai află Manuel Neuer şi Arturo Vidal.

ECHIPE PROBABILE

Real: Navas - Nacho, Ramos, Varane, Marcelo - Modric, Kroos, Casemiro - Asensio, Benzema, Ronaldo

Bayern: Ulrich - Kimmich, Hummels, Sule, Alaba - Martinez, Thiago - James, Muller, Ribery – Lewandowski

Returul semifinalei Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Bayern Munchen, este programată astăzi, de la ora 21. 45.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: