28
Joi, Mar

sursa foto: foxsports.com.au

Eveniment

Înaintea plecării spre Kiev, unde va disputa finala Ligii Campionilor contra Realului, Liverpool a anunțat lotul pentru disputa cu campioana europeană en titre.

Tehnicianul Jurgen Klopp a selectat 24 de jucători, iar printre aceștia se numără și un jucător care a lipsit în ultimele două luni din cauza unei accidentări.

Surpriza pregătită de antrenorul „cormoranilor” este mijlocașul Emre Can. Acesta a lipsit în ultimele 2 luni de pe teren din cauza unei accidentări la spate.

Din lotul de 24 de jucători, anunțat pentru finala Champions League, fac parte: Karius, Clyne, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Firmino, Salah, Henderson, Klavan, Moreno, Mane, Lallana, Mignolet, Can, Robertson, Ings, Solanke, Phillips, Jones, Ward, Woodburn, Camacho și Alexander-Arnold.

De partea cealaltă, oficialii de la Real Madrid au dat și ei publicității lotul pentru marea finală: Navas, Casilla, Luca, Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Theo, Vallejo, Achraf, Kroos, Modric, Casemiro, Asensio, Isco, Ceballos, Llorente, Kovacic, Cristiano Ronaldo, Benzema, Bale, Lucas Vazquez și Mayoral.

Cristiano Ronaldo și Dani Carvajal au  fost recuperați la timp din punct de vedere fizic și vor fi, cu siguranță, în primul 11 al confruntării cu Liverpool. 

Finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Liverpool, se joacă sâmbătă, 26 mai, de la ora 21.45.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: