19
Vin, Apr

Politic

Opt proiecte de lege inițiate, şapte întrebări și interpelări adresate membrilor Guvernului, patru declarații politice susținute în Camera Deputaților şi 12 luări de cuvânt în plenul Parlamentului. Acesta este, în câteva cifre, raportul prezentat de deputatul PSD Roxana Mânzatu după primele şase luni de mandat. Parlamentarul activează în două comisii permanente cea pentru industrii și servicii şi Comisia pentru Afaceri Europene. 

Susținerea proiectului de lege a uceniciei şi stagiaturii prin care firmelor li se acordă subvenții lunare pentru ucenicii angajaţi, de 250 euro sau pentru stagiari, 300 euro și Susținerea Programului Startup Nation sunt doar două dintre activitățile de bază ale parlamentarului social democrat. „ Mi-am dorit foarte tare ca oamenii să aplice și să folosească finanțarea nerambursabilă  Start UP Nation. De aceea am făcut o campanie întregaă de informare  în județul Brașov cu multe deplasări, întâlniri, discuții cu cei care erau interesați ” a declarat Roxana Mânzatu, deputat PSD.

 

Printre iniţiativele legislative ale parlamentarului se mai numără cele pentru obținerea terenului pentru construirea unui nou spital public în Brașov,  finanțarea adecvată Institutului Cantacuzino pentru producția de vaccinuri în România, acordarea unor fonduri de către autorităţile locale pentru premierea elevilor olimpici,  și modificarea ordonanței de urgență privind circulaţia pe drumurile publice în sensul că şoferii trebuie să aibă noțiuni de acordare a primului ajutor în trafic. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: