28
Joi, Mar

Politic

Poiana Brașov a găzduit, în weekend, Biroul Politic Național și Consiliul Național al PNL. 

Aproape 800 de delegați din toată țara au luat parte la acest eveniment. Deputați, senatori, consilieri locali, județeni, primari, toți au venit la Poiana Brașov. 

La ședință au fost aprobate modificări la Statutul partidului și la regulamentele de organizare și funcționare ale mai multor foruri liberale și a fost ales un nou vicepreședinte pe domeniul sănătate, muncă, familie și protecție socială, în persoana lui Cristian Bușoi. 

"Faptul că acest Consiliu Național se organizează la Brașov ne face să fim mândri și asta ne demonstrează că organizația PNL de la Brașov este respectată și are un cuvânt greu de spus la nivel național. Sper ca spijinul de la București să ne ajute să punem în practică proiectele importante pentru județul nostru. Este important că avem susținerea conducerii centrale", a declarat președintele PNL Brașov, Adrian Veștea. 

"Brașovul este orașul meu de suflet, aici m-am născut și nu o să uit niciodată de unde am plecat. Mereu o să fiu aproape de această zonă. Mă bucur că în udeț există mulți primari liberali și sunt convins că toți vor face treabă bună. Principalul obiectiv al PNL este să ne apropiem de oameni, să interacționăm mai mult cu ei, să le câștigăm respectul și încrederea", a menționat și președintele PNL, Ludovic Orban. 

Biroul Politic Naţional şi Consiliul Naţional al PNL erau programate pentru data de 15 septembrie, tot la Poiana Braşov, însă conducerea partidului a decis amânarea lucrărilor în condiţiile în care în acea zi a murit preşedintele de onoare al partidului, Mircea Ionescu Quintus.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: