28
Joi, Mar

Politic

Factori de decizie atât din administrația publică locală, cât și din cea județeană au luat parte, în această după-amiază, la o recepție organizată de Consiliul Județean.

Deputați, senatori, consilieri județeni, primari, consilieri locali. Toți au fost prezenți la evenimentul pregătit în detaliu de președintele Consiliului Județean, Adrian Veștea. Pentru câteva ore s-au uitat orgoliile politice și s-a discutat doar despre proiectele de interes comun ale tuturor brașovenilor.

Este foarte important să avem parte de astfel de momente. Mulți funcționari publici, angajați din administrația publică sau șefi de instituții, se văd doar de câteva ori pe lună. Este esențial să existe comunicare la nivelul tuturor instituțiilor. În astfel de momente putem discuta relaxat, obiectiv, despre toate proiectele Brașovului. Și, cu siguranță, vom găsi un numitor comun ”, a declarat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Trebuie să ne gândim la unitatea clasei politice, în jurul proiectelor comunității. Să lăsăm la o parte discursurile politicianiste, să renunțăm la orice fel de dezbinare și să ne concentrăm pe nevoile oamenilor. Astfel de întâlniri sunt foarte importante deoarece colaborarea în interesul comunității nu trebuie să aibă granițe politice”, a menționat senatorul PSD, Florin Orțan.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: