19
Vin, Apr

Social

Săptămâna aceasta a fost semnat contractul pentru realizarea lucrărilor de proiectare și execuție la pasajul de pe Bulevardul Griviței. 

Obiectul acestui contract este finalizarea lucrărilor de reparaţii capitale la vechiul Pasaj Fartec, lucrări demarate în anul 2015 şi care au fost oprite din cauza faptului că s-a constatat, în timpul derulării acestora, că sunt necesare intervenţii mai complexe la infrastructura pasajului.

"Am semnat contractul ce vizează finalizarea proiectării şi execuţiei de lucrări de reparaţii capitale la vechiul pasaj Fartec. Din păcate, am fost nevoiţi să blocăm această investiţie deoarece am constatat că în ceea ce priveşte consolidarea anumitor elemente ale infrastructurii pasajului sunt necesare lucrări mai complexe decât cele prevăzute iniţial.

Acum, după ce avem şi noile soluţii de consolidare, urmează ca cele firmele din cadrul asocierii care a câştigat licitaţia, să demareze cât mai repede proiectarea şi execuţia, astfel încât să se reia circulaţia cât mai repede pe acest pasaj.

Chiar dacă durata lucrărilor s-a prelungit mai mult decât era estimat, această soluţie de consolidare a rămas cea mai bună variantă, inclusiv ca timp, pentru reluarea circulaţiei pe pasaj", a spus Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, după semnarea contractului.

Pasajul are o lungime totală de aproape 250 de metri și are o valoare de peste 9 milioane de lei. Termenul de execuție al lucrărilor este de 14 luni. 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: