28
Joi, Mar

Sport

Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” va fi gazda derby-ului ligii naționale de baschet feminin.  Sâmbătă, cu începere de la ora 17.30, Olimpia CSU Brașov primește vizita formației Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Iubitorii de sport din Brașov nu trebuie să piardă acest meci în care spectacolul este garantat de prezența pe parchet a celor mai bune două echipe din baschetul feminin românesc.

Baschetbalistele de la Brașov se află în fața celui mai important test din acest campionat. „Olimpicele” vor da piept sâmbătă cu lidera ligii naționale, formația Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. Oaspetele au pierdut un singur joc în acest sezon, în timp ce fetele pregătite de Dan Calancea, Miruna Crasnic și Nenad Marinkovic sunt neînvinse pe propriul teren. Brașovencele sunt hotărâte să se răzbune după meciul pierdut în tur la Sfântu Gheorghe.

 „Suntem pregătite să ne luăm revanșa. Sunt sigură ca va fi un meci foarte echilibrat. Se întâlnesc cele mai bune echipe din campionat. În tur am pierdut, deși am jucat bine și le-am pus probleme. Sper să nu mai facem acele greșeli care ne-au costat în primul joc și îmi doresc să câștigăm”, a declarat „olimpica” Adrienne Webb.

„Va fi un meci foarte greu pentru noi. E un joc împotriva celei mai bune echipe din acest campionat. Cu siguranță ne cunoaștem foarte bine. Sper să putem profita la maxim de punctele lor mai slabe și să reușim să câștigăm acest joc și să rămânem neînvinși pe tern propriu. Îmi doresc ca iubitorii de sport din Brașov să vină în număr cât mai mare la acest meci și să ne susțină”, a spus și antrenorul fetelor de la Olimpia CSU Brașov, Dan Calancea.

Echipa din Sfântu Gheorghe are 29 de puncte acumulate în clasamentul Ligii Naționale, în timp ce Pesovic și compania au strâns 27 de puncte și ocupă poziția secundă în clasament. Derby-ul baschetului feminin românesc va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”, iar intrarea publicului este liberă.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: