19
Vin, Apr

Sport

Corona Wolves Brașov a câștigat primul meci al semifinalei cu Dunărea Galați cu scorul de 4-3 (2-1, 0-1, 2-1). „Lupii” conduc cu 1-0 la general, cel de-al doilea meci al seriei fiind programat în această seară de la ora 18.30, la patinoarul olimpic din Brașov. Calificarea în finală se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide.

Primul joc al semifinalei dintre Corona și Dunărea Galați a început prost pentru hocheiștii de sub Tâmpa. „Lupii” au dominat startul de repriză, dar cei care au înscris au fost hocheiștii gălățeni. Rusnak a profitat de o greșeală în defensiva brașoveană și a marcat din pasa lui Krajci. Trupa lui Lacroix a răspuns imediat și Ian McDonald a restabilit egalitatea. A urmat o repriză pugilistică în urmă căreia Garrett Clarke s-a ales cu o pedeapsă de meci, iar Mihail Georgescu a ajuns la spital. Înainte de finalul primei reprize, Richard Filip a profitat de o superioritate numerică și a făcut 2-1 pentru brașoveni. În partea secundă hocheiștii de la Corona Wolves Brașov nu și-au găsit cadență și nici drumul spre gol, iar Durkech a restabilit egalitatea la capătul unei faze la care au mai lucrat Goga și Donika. Astfel înaintea ultimelor 20 de minute de joc, tabela arăta egalitate perfectă, scor 2-2.

În startul ultimei reprize Csaba Naghy greșește incredibil, Bushbacher scapă singur și îl învinge pe Toke, deși formația de la malul Dunării se afla în inferioritate numerică. Trupa lui Lacroix a continuat să atace și semnalul revenirii „lupilor” a fost dat de căpitanul Arpad Mihaly, care a profitat de o superioritate numerică și l-a învins pe Laszlo pentru 3-3. După doar un minut, Roberto Gliga a luat o acțiune pe cont propriu, l-a servit ideal pe McDonald, iar hocheistul canadian nu l-a ierat pe goalkeeperul campioanei en-titre și a dus scorul la 4-3 pentru formația de sub Tâmpa. „Lupii” au câștigat primul meci al seriei și privesc cu încredere spre jocul al doilea care va avea loc în această seară, de la ora 18.30, la Brașov.   


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: