28
Joi, Mar

Sport

Derby-ul brașovean din seria I a ligii a treia a fost câștigat de AFC Hărman, care a dispus cu scorul de 1-0 de Olimpic Cetate Râșnov. În urma acestui rezultat, hărmănenii au acumulat 49 de puncte și ocupă în continuare prima poziție a clasamentului. Pentru trupa condusă de Florin Stângă și Ioan Naghy urmează meciul din deplasare cu Sporting Chișcani, în timp ce râșnovenii vor da piept pe propriul teren cu formația din Pașcani. 

În runda cu numărul 23 din seria I a ligii a treia, formațiile ce reprezintă Brașovul în această competiție, AFC Hărman și Olimpic Cetate Râșnov s-au duelat la Hărman. În prima parte, meciul a fost echilibrat și la odihnă s-a intrat la egalitate, scor 0-0. După pauză a ieșit la rampă vedeta hărmănenilor, Mugurel Buga. Fostul atacant al celor de la FC Brașov și Rapid București a lovit mai întâi bara iar în minutul 53 a reușit să deschidă scorul. Hărmanul a continuat să atace, a dominat autoritar însă Emil Popa, Deigo Alupoaie, Florin Stângă și Șerban Moraru nu au reușit să perforeze poarta trupei conduse de Dan Bona. S-a terminat 1-0 pentru AFC Hărman care rămâne pe prima poziție a clasamentului cu 49 de puncte.

„Ne bucurăm că am învins în derby-ul Braşovului. Nu a fost un meci deloc uşor, Ŕâşnovul oferind o replică bună. Noi am jucat slab în prima repriză, pentru ca apoi să reuşim să ne impunem jocul. E normal ca Buga să fie decisiv, la valoarea şi experienţa lui. Atât timp cât va fi sănătos, va fi cel mai bun de pe teren la fiecare joc”, a spus Florin Stângă, antrenor-jucător la AFC Hărman.

 

„Nu am jucat deloc rău în prima parte, iar chiar după pauză am avut o oportunitate de a deschide scorul. Până la urmă, Hărmanul e echipa mai valoroasă şi le urez succes în lupta pentru promovare. E bine că am ieşit cu puncte din duelurile cu primele două clasate din această serie. Sperăm să terminăm campionatul în primele opt, am arătat în acest retur că putem juca un fotbal bun. La vara vom analiza întreg sezonul şi vom vedea ce e de făcut”, a spus Daniel Bona, antrenorul celor de la Olimpic Cetate Râşnov.

Pentru AFC Hărman urmează meciul din deplasare cu Sporting Chișcani, în timp ce râșnovenii vor da piept pe propriul teren cu formația din Pașcani în runda cu numărul 24 din seria I a ligii a treia. 

  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: