18
Joi, Apr

Sport

Echipa de handbal masculin a Centrului Național Olimpic de Tineret Brașov a câștigat meciul disputat pe propriul teren în compania formației Universitatea Cluj, scor 27-26 (17-13).

Trupa condusă de Florin Paraschiv, Alina Teslărașu și Bogdan Voica a făcut o primă repriză foarte bună, a dominat jocul și s-a distanțat rapid pe tabela de marcaj. Brașovenii au intrat la odihnă în avantaj de patru goluri, scor 17-13. În partea secundă, clujenii au fost cei care au condus ostilitățile în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”. Echipa din Cluj Napoca a revenit spectaculos în joc și a reușit să restabilească egalitatea pe finalul jocului, scor 25-25. Apostu și compania s-au trezit la timp au marcat de două ori și s-au impus cu 27-26 în meciul din runda cu numărul 23 a seriei B a diviziei A de handbal masculin.

„Am făcut o primă repriză foarte bună, am condus jocul și ne-am distanțat la patru goluri. Din păcate în partea secundă am făcut destul de multe erori. Pe undeva este normal având în vedere că s-a acumulat o oarecare stare de oboseală la echipă. Am avut deplasări lungi și am jucat șapte meciuri oficiale într-un timp extrem de scurt. Important este că am reușit să ne trezim la timp și am câștigat acest joc”, a declarat tehnicianul celor de la CNOT Brașov, Florin Paraschiv.

În jocul cu Universitatea Cluj, pentru CNOT Brașov au marcat Bălan 7 goluri, Roșca 6, Matei și Csaki câte 4, Diaconu, Bondor și Arnăut câte 2 reușite fiecare.  În urma acestei victorii, Apostu și compania au acumulat 26 de puncte în clasament și sunt pe poziția a șasea a ierarhiei. În etapa a 24-a, CNOT Brașov va juca în deplasare pe terenul formației CSU Politehnica Timișoara, formație ce ocupă în acest moment ultima poziție a clasamentului, seriei B din divizia A.

 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: