29
Vin, Mar

Sursa Foto: Facebook/Titus Donosa

Sport

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Transilvania Brașov s-a calificat la turneul final al Campionatului Național de minihandbal. Sportivii pregătiți de Titus Donosa și Cristian Filip au fost foarte aproape să joace finala mare a turneului semifinal organizat la Reghin. Până la urmă micuții handbaliști de sub Tâmpa au fost nevoiți să se mulțumească doar cu poziția a treia, una care le asigură biletele pentru turneul final.

 

Deși au doar câteva luni de când au început pregătirea, micuții handbaliști de la Transilvania Brașov au început în forță jocurile de la turneul semifinal și au câștigat clar primele două partide. Handbaliștii brașoveni au învins cu 21-11 formația Extrem Baia Mare și au trecut cu scorul de 24 -12 de Ardealul Cluj Napoca. În finala grupei B, elevii lui Titus Donosa au jucat contra celor de la CSS Odorheiul Secuiesc. Micuții handbaliști de sub Tâmpa au dominat jocul, au condus până aproape de final, au ratat câteva aruncări de la 7 metri și au pierdut la un gol diferență, scor 11-12. În aceste condiții CS Transilvania Brașov a ocupat poziția secundă în clasamentul grupei și a obținut calificarea la turneul final al Campionatului Național de Minihandbal. Cu biletele pentru turneul final în buzunar, brașovenii au câștigat și finala mică a competiției de la Reghin după ce au trecut cu scorul de 10-7 de echipa gazdă. În finala mare s-au întânit câștigătoarele celor două grupe CS Seini și Odorheiul Secuiesc.

La turneul final al Campionatului Național de minihandbal s-au calificat CS Seini, Odorheiul Secuiesc, CS Transilvania Brașov și CSS Reghin.

Pe lângă această calificare, Transilvania Brașov a câștigat și un premiu special. Cezar Donosa a cucerit trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului semifinal. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: