28
Joi, Mar

Sursa Foto: Facebook/Corona Brasov Wolves

Sport

Hocheiul românesc a pierdut un jucător important. Hocheistul Molnar Zsolt, care în ultimele sezoane a evoluat pentru Corona Wolves Brașov a decis să se retragă din hochei.

Sportivul în vârstă de 30 de ani are peste 50 de meciuri în echipa națională a României pentru care a marcat 22 de goluri și a oferit 24 de pase decisive. În cele patru sezoane petrecute în haita „lupilor”, Molnar, care a purtat tricoul cu numărul 7, a evoluat în 218 meciuri, a marcat 68 de goluri și și-a trecut în cont și 71 de pase decisive.    

 

,,Este un jucător important, care a decis acum să facă altceva cu viaţa lui. Molnar Zsolt a fost o piesă de bază în angenajul echipei, un jucător polivalent, serios, care şi-a adus pe deplin contribuţia la rezultatele echipei noastre”, a spus Emilian Cernica, preşedintele secţiei de hochei de la Corona Braşov

„Vreau să le mulțumesc tuturor suporterilor echipei noastre  pe care îi asigur de faptul că vor rămâne mereu în sufletul meu și îmi voi aminti cu drag de această perioadă petrecută la Corona. Îmi va fi dor de colegii mei de echipă și le mulțumesc și lor pentru perioada frumoasă petrecută împreună. Nu ne rămâne decât să păstrăm legătura online sau când voi mai reveni la Brașov. Urmează o altă etapă a vieții mele  și îmi doresc să am parte de la fel de multe satisfacții ca până în prezent. Voi rămâne un suporter al echipei Corona Wolves Brașov. Go Wolves!", a spus și Molnar Zsolt la despărțirea de Corona.

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov se vor reuni la începutul lunii iunie. „Lupii” vor intra pe mâna preparatorului fizic, Adrian Mărtinaș și vor începe pregătirea de vară.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: