29
Vin, Mar

Sport

În perioada 2-3 iunie, la Arad se va desfășura ce-a de-a treia etapă a Campionatului Național de Raliuri. La prima competiție pe macadam a sezonului vor fi prezente și trei echipaje brașovene: Dan Gîrtofan – Tudor Mârza, Andrei Gîrtofan – Doru Vraja și Norbert Maior – Dorin Pulpea.

Dan Gîrtofan și Tudor Mârza, la bordul unei Skoda Fabia R5 vor să câștige puncte importante la competiția bănățeană, cursă inclusă și în calendarul European Rally Trophy (ERT).

„Ca întotdeauna, macadamul de la Arad este unul foarte bun. Probele sunt uscate, au un desen foarte frumos și sunt sigur că o să ne bucurăm, ca înfiecare an, să concurăm aici. Lupta pentru primele locuri se anunță una frumoasă, cu Simone (nr. Tempestini) și Bogdan (nr. Marișca), mai ales că este și o etapă europeană. Sperăm să le oferim o replică frumoasă. Dorința noastră este să avem un raliu curat, fără incidente și să ajungem la final cu bine. De asemenea, vrem să avem un ritm cât mai bun, care să ne ofere posibilitatea ca la sfârșitul cursei să bifăm un rezultat cât mai sus în clasament”, a spus pilotul brașovean Dan Gîrtofan.

După două runde scurse de la începutul campionatului, echipajul Gîrtofan-Mârza este pe poziția secundă a clasamentului general cu 59 de puncte. Lideri sunt Bogdan Marișca și Carmen Poenaru pe Ford Fiesta R5, cu 71 de puncte.

Etapa arădeană va avea la start 35 de echipaje, iar în CNRD 2 vor fi prezente la start 10 mașini.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: