28
Joi, Mar

Sport

FC Brașov se află în fața ultimului meci din acest sezon și foarte probabil ultimul din existența sa de peste 80 de ani. Clubul înfințat în anul 1936 este în pragul falimentului, datoriile sunt enorme și șansele ca această echipă să continue sunt egale cu zero. La fel cum s-a întâmplat cu alte echipe de tradiție din fotbalul românesc, „Steagu’ ” poate renaște la inițiativa fanilor din Liga Suporterilor Stegari.

Mai este o singură etapă de disputat din sezonul 2016-2017 al Ligii a doua. FC Brașov va juca ultimul meci, în deplasare la Afumați, sâmbătă de la ora 12.00. Galben-negrii, neplătiți de foarte mult timp vor încerca să termine cu capul sus  acest campionat. Antrenorii stegarilor nu îi mai vor avea la dispuziție pentru partida de la Afumați pe mijlocașii Rareș Enceanu și Sebastian Chitoșcă. Jucătorii împrumutați de la FCSB au încheiat conturile cu formația de sub Tâmpa și se vor întoarce la vicecampioana României.

 

Meciul din etapa a 38-a a ligii secunde s-ar putea să fie ultimul pentru această echipă de tradiție a fotbalului brașovean. După 81 de ani de existență, FC Brașov este foarte aproape să dispară din peisajul fotbalistic. Cel mai probabil, pe 20 septembrie se va declanșa procedura de faliment a clubului stegar. „ Steagu’ ” ar putea renaște însă la inițiativa fanilor galben-negrilor. Liga Suporterilor Stegari încearcă să salveze acest brand al orașului și să creeze o societate nouă, transparentă și în cadrul căreia să se construiască o echipă pe niște principii sănătoase. O formație nouă care să reprezinte orașul și cu care să se identifice ficare brașovean. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: