18
Joi, Apr

Sport

Echipa de handbal masculin a Centrului Național Olimpic de Tineret Brașov a fost invitată de Federația Română de Handbal să participe la barajul de promovare în Liga Națională.  

CSM Oradea, echipă ce și-a câștigat pe teren dreptul de a participa la acest turneul de baraj a anunța că nu va lua parte la jocurile care vor stabili echipele ce vor promova în Liga Națională. În aceste condiții, la competiția ce se va desfășura în perioada 14-18 iunie la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” vor participa echipele HCM Făgăraș și CSM Focșani, care vin din Liga Națională, Farul Constanța și Știința Municipal Bacău, echipe ce au evoluat în seria A a diviziei A și CNOT Brașov și Universitatea Cluj, formații care au jucat în seria B a diviziei A.

 

Cele șase echipe vor fi împărțite în două serii a câte trei formații, urmând ca prima clasată în fiecare serie va promova în Liga Națională de handbal masculin. Tragerea la sorți a componenței celor două serii va avea loc astăzi, de la ora 11.00, la sediul Federației Române de Handbal.    


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: