26
Vin, Apr

Foto: BrasovTv

Sport

Haita „lupilor” s-a reunit în această dimineață la Patinoarul Olimpic din parcul Tractorul. Hocheiștii brașoveni vor efectua vizita medicală și apoi vor începe pregătirea pe uscat, urmând să urce și în Poiana Brașov pentru un cantonament.  

De la reunirea echipei au lipsit motivat căpitanul Arpad Mihaly și Deniys Zabludovsky şi Yevgen Emelianenko.

Corona Wolves Brașov s-a întărit în această vară prin venirile lui Zsombor Molnar de la Sport Club Miercurea Ciuc și a lui Ede Mihaly de la Dunărea Galați. Oficialii „lupilor” i-au readus la echipă și pe tinerii hocheiști Vasile Andrei și Balazs Gajdo.

„Lupii” s-au despărțit în această vară de un singur jucător român, Csanad Fodor, restul urmând să evolueze și în sezonul viitor în tricoul galben-albastru.

„Începem să ne pregătim pentru noul sezon competițional. Ne-am reunit, am făcut o ședință și le-am prezentat jucătorilor noile achiziții ale Coronei pentru sezonul viitor. Practic în acest moment lotul de jucători autohtoni ai Coronei este format. Avem 24 de jucători dintre care trei portari și nu ne rămâne decât să lucrăm la omogenizarea echipei și la integrarea cât mai rapidă a celor doi în sistemele de joc ale Coronei. Acum vom face vizita medicală după care începem pregătirea pe uscat. Vom avea parte și de un cantonament în Poiana Brașov. În proporție de 90% Martin Lacroix va fi în continuare antrenorul Coronei. Avem o înțelegere, dar deocamdată contractul nu este semnat. O să avem și un antrenor secund pe care îl vom prezenta în momentul în care va ajunge sub Tâmpa. În rest avem foarte multe discuții cu jucătorii străini. Unii dintre cei care au evoluat în sezonul trecut la Brașov se vor întoarce la Corona, alții nu. Eu spun că la ora actuală avem cel mai complet lot de juctori autohtoni din România”, a spus președintele celor de la Corona Wolves Brașov, Emilian Cernica.

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: