18
Joi, Apr

Ana-Maria Botezatu

Sport

Este brașoveancă, are 12 ani și iubește…scrima. Pasiunea s-a transformat în talent și, mai apoi în performanță. De câțiva ani, Ana-Maria Botezatu ne reprezintă cu succes la competiții importante din țară și străinătate. Un amplu reportaj despre talentata spadasină, la Știrile Brașov TV din această seară, de la orele 18.00, 20.00, 21.00, 22.00 și 23.00

A obținut numeroase premii și este mândră să reprezinte Brașovul. Ana Maria excelează și la școală, pentru că spune ea, mereu trebuie să ții garda sus. Vă invităm să urmăriți o poveste despre reușită, tinerețe, disciplină și un sport al intuiției și al inteligenței. De mică a ales să își lege destinul de sportul cu sabia! De la 8 ani a început cariera în acest sport. A câștigat mai multe competiții de profil. Își dorește performanță.

Visează de la 5 ani la marile competiții . Ne mărturisește că  arma secretă este ambiția și perseverența, lucru care i-a folosit foarte mult și în viața de zi cu zi, mai ales la școală. Frumoasa fată cu mască albă născută în Brașov și-a ales destinul de la 8 ani: spada. Ne mărturisește că așa a fost să fie și visează la performanță internațională. Dorește să reprezinte cu succes Brașovul și România la toate competițiile din lume. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: