20
Sâm, Apr

Sursa Foto: Sky Sport

Sport

Trei românce vor juca astăzi în turul secund al turneului premier de la Eastbourne din Marea Britanie, Simona Halep, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea.

Sorana Cîrstea a tecut în primul tur al turneului de categorie Premier de la Eastbourne din Marea Britanie de Katerina Siniakova din Cehia cu scorul de 6-3, 6-2. Cîrstea care a ajuns pe tabloul principal din postura de „lucky loser” va evolua în turul secund în compania britanicei Johanna Konta, a cincea favorită a întrecerii și numărul 7 WTA.

Monica Niculescu (locul 50 WTA) s-a calificat în turul secund al turneului de la Eastbourne, după ce a învins-o în trei seturi pe croata Mirjana Lucic-Baroni, scor 6-4, 5-7, 7-5. În runda următoare, Niculescu o va întâlni pe bulgăroaica Tsvetana Pironkova, locul 149 WTA, jucătoare care i-a luat locul Petrei Kvitova. Cehoaica s-a retras de la Eastbourne după ce a reușit să câștige turneul de la Birmingham desfășurat săptămâna trecută în Marea Britanie.

A treia reprezentantă a României prezentă la Eastbourne este Simona Halep. Halep va juca direct în turul al doilea al competiției britanice împotriva chinezoaicei Ying-Ying Duan, locul 64 WTA, jucătoare care în primul tur a profitat de abandonul americancei Christina McHale, la scorul de 6-3, 4-0.

Simona Halep va juca meciul cu Duan cu începere de la ora 13.00, Monica Niculescu va intra pe iarba de la Eastbourne de la ora 14.30, iar de la ora 16.00 este programat jocul dintre Sorana Cîrstea și britanica Johanna Konta.

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: