29
Vin, Mar

Sursa Foto: Facebook/Ana Berbece

Sport

Extrema Ana Maria Berbece nu va mai continua la Corona Brașov. Ea a ales să plece de la echipa de sub Tâmpa și va evolua în sezonul viitor la Universitatea Jolidon Cluj.

Corona nu punctează doar la capitolul veniri. Din păcate sunt și jucătoare care aleg să plece de sub Tâmpa. Prima care a ales să nu mai continue la Corona și în sezonul viitor a fost centrul Andreea Pricopi. Acum a venit rândul extremei Ana Maria Berbece, una dintre cele mai talentate handbaliste crescute la Corona.

Componentă de bază a echipei de junioare a clubului brașovean, Ana Maria Berbece, jucătoare care a fost o prezență constantă și în echipele naționale de junioare și tineret ale României, a ales să semneze un contract cu formația de Ligă Națională, Universitatea Jolidon Cluj.

„Ne-a spus că nu mai dorește să rămână la Brașov. Am decis să o lăsăm să plece și să nu cerem grila de formare de la echipa care o va lua”, a declarat președintele Coronei Brașov, Liviu Dragomir.

 

Berbece a debutat în Liga Națională la 16 ani, ea fiind folosită într-un joc dintre SCM Craiova și Corona Brașov. Fica fostului mare internațional român Dumitru Berbece a înscris de trei ori la debutul pe prima scenă a handbalului feminin românesc.   


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: