19
Vin, Apr

Sport

Echipele de polo juniori ale clubului Corona au început pregătirea în bazin. Sportivii brașoveni vor pleca într-un stagiu de pregătire în Serbia, la care vor participa unii dintre cei mai buni poloiști din lume.

După trei săptămâni în care au tras din greu în sala de forță, poloiștii juniori de la Corona au intrat în această săptămână în apă. Micuții sportivi brașoveni pregătiți de Florin Turcu vor pleca acum în Serbia unde vor participa la un stagiu de pregătire, unde profesori le vor fi sportivi precum Mitrovic, Pietrovic, Filip Filipovic sau Savic.   

„A fost o lună grea dar în același timp necesară pentru ceea ce urmează să se întâmple în perioada următoare. Au fost trei săptămâni de pregătire pe uscat în care băieții au făcut alergări și au tras din greu în sala de forță. Băieții s-au antrenat exemplar și sunt convins că această pregătire se va vedea și în bazin pe parcursul sezonului viitor. Vom pleca în Serbia la un stagiu de pregătire extraordinar de util pentru sportivii de la Corona. Va fi un training-camp la care vor participa nume mari din polo-ul mondial, cum sunt Mitrovic, Pietrovic, Filipovic sau Savic. Va fi un stagiu din care băieții vor avea foarte multe de învățat. Vor face pregătire tactică, vor face pregătire fizică și psihologică. Va fi ceva extraordinar pentru ei și va fi o experiență care îi va ajuta mai târziu în carieră. Vom încheia acest stagiu cu trei zile de meciuri școală și meciuri amicale cu echipe din Spania, Australia și Noua Zeelandă”, a declarat antrenorul juniorilor de la Corona, Florin Turcu.

„Nu a fost ușor. Au fost trei săptămâni intense dar cred că ne vor ajuta foarte mult în meciurile din acest sezon. Ne bucurăm că am intrat în apă. Vom merge în Serbia și eu îmi doresc să acumulez cât mai mult, să mă perfecționez și să cresc în valoare. Abia aștept să mă întâlnesc cu jucători precum Filip Filipovic sau Savic”, a spus și unul dintre cei mai promițători poloiști brașoveni, Vlad Tampa.

 

„Sunt fericit că am revenit în apă. Nu a fost ușor, după o lună în care ne-am pregătit doar pe uscat. Sunt convins că ceea ce vom face în Serbia va fi un mare plus pentru noi. Toți cei care vor fi prezenți acolo sunt jucători extraordinari de la care avem foarte mult de învățat. Din punctul meu de vedere Filip Filipovic este cel mai bun jucător din lume și abia aștept să-l cunosc”, a spus și Mihnea Grăjdieru. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: