24
Mie, Apr

Sport

În luna august, clubul Corona Brașov organizează la patinoarul olimpic din parcul Tractorul, „Corona Wolves Hockey Summer Camp 2017”. La acest stagiu de pregătire sunt așteptați hocheiști din toată țara. Camp-ul se va desfășura în două perioade, între 3-6 august se vor face antrenamente cu copiii născuți între 2004 și 2007 iar între 17-20 august cu micuții născuți între 2008 și 2011.

Fiecare zi de camp va debuta la ora 9 dimineața și se va încheia în jurul orei 19.00. Programul cuprinde opt antrenamente pe gheață și cinci pe uscat. Micuții hocheiști vor primi din partea organizatorilor tricou de antrenament pe gheață și tricou de antrenament pe uscat, vor primi o gustare, apă și vor lua masa de prânz împreună.

„Cei de la secția de hochei juniori vor organiza un camp de pregătire la Brașov în luna august. Din sezonul acesta îmi doresc să ne implicăm mai mult pe partea de juniori. Acest eveniment se bucură de prezența antrenorilor de la echipa de seniori, Martin Lacroix și Hunor Strenk și de prezența lui Kovacs Laszlo, antrenorul lotului sub 18 ani al României și sufletul acestui camp. Camp-ul este deschis copiilor din toată țara și sunt convins că micuții vor găsi la Brașov cele mai bune condiții de pregătire atât pe gheață cât și pe uscat. Sper să fie o reușită și îmi doresc ca acest camp să se organizeze în fiecare an și vreau să ridicăm nivelul de la ediție la ediție”, a declarat președintele secției de hochei de la Corona, Emilian Cernica.

Vor fi mai multe ateliere de lucru: îndemânare (stickhandling), pasare și șutare (passing and shooting), analiză video, tactică individuală și de grup, tehnici de atac și de apărare, tehnici de patinaj și pregătire fizică specifică.

Alături de micuți, pe gheață se vor afla antrenorii echipei de senoiri Corona Wolves Brașov, Martin Lacroix și Hunor Strenk, antrenorul echipei de juniori și al lotului național sub 18 ani al României, Kovacs Laszlo, căpitanul lupilor, Arpad Mihaly, antrenorul cu portarii de la Corona, Rajmond Fulop și tehnicieni juniorilor de la Corona, Attila Gergely și Mircea Ciubotariu. De partea de patinaj se va ocupa Codruța Ivan, antrenoare la secția de patinaj de la Corona.

 

La finalul campului fiecare participant va primi o diplomă de absolvire și câte o medalie. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: