19
Vin, Apr

Sport

Două dintre cele mai frumoase jucătoare de tenis din circuitul WTA, Ana Bogdan, locul 108 WTA și Sorana Cîrstea, poziția 53 WTA, s-au duelat în primul tur al turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 226.750 de dolari. Câștig de cauză a avut Ana Bogdan care s-a impus în două seturi, scor 6-4, 6-2.

Ana a început perfect meciul cu cea de-a șasea favorită a turneului ce se desfășoară pe zgura de la arenele BNR din capitală și s-a distanțat la 5-0 în primul set. Sorana a încercat să revină în meci, a făcut 5-4, dar a pierdut primul set cu scorul de 6-4. În partea a doua, Ana Bogdan s-a impus cu 6-2 și s-a calificat în optimile de finală ale competiției.

Cele două jucătoare române se mai întâlniseră până luni doar o singură dată, anul trecut în primul tur la US Open, când Ana Bogdan s-a impus cu scorul de 0-6, 7-5, 6-2.

 

Ana Bogdan și-a asigurat 3.310 dolari și 30 de puncte WTA iar în optimile de finală ale competiției va juca împotriva jucătoarei din Turcia, Cagla Buyukakcay(165 WTA). Buyukakcay a trecut în primul tur de Polona Hercog din Slovenia cu scorul de  4-6, 6-3, 7-6(3).


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: