29
Vin, Mar

Sport

Irina Begu, Alexandra Dulgheru și Gabriela Ruse s-au calificat în optimile de finală la BRD Bucharest Open.

Irina Begu, cap de serie numărul 7 la BRD Bucharest Open, s-a calificat în optimile de finală ale turneului bucureștean după ce a trecut sârboaica Ivana Jorovic, poziția 172 WTA, cu scorul de 6-4,6-1. În optimile de finală, Irina Begu va evolua împotriva unei alte jucătoare din România, Jaqueline Cristian, 341 WTA, care în primul tur a trecut de ucraineanca Katerina Kozlova, scor 4-6, 6-4, 6-2. Jaqueline Cristian este pregătită de fostul tenisman de la Dinamo Brașov, Victor Ioniță.

Elena Gabriela Ruse a trecut în primul tur al competiției ce se desfășoară pe zgura de la arenele BNR din capitală de bulgăroaica Isabella Șinikova, poziția  289 WTA. Jucătoarea română în vârstă de 19 ani, intrată pe tabloul principal grație unui wild card a trecut de Șinikova în două seturi, scor 6-2, 6-1.În optimile de finală Gabriela Ruse va juca împotriva Carlei Suarez Navarro din Spania, favorita numărul 2 a competiției. În primul tur, iberica, poziția 34 în clasamentul mondial, a trecut de Annika Beck din Germania cu scorul de 6-0, 6-1.

Alexandra Dulgheru, locul 294 WTA, jucătoare venită din calificări, a trecut de primul tur la BRD Bucharest Open, după ce a trecut cu scorul de 6-1, 6-2 de bulgăroaica Sesil Karatantcheva, numărul 231 WTA. În optimi, „Piți” va juca împotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova, poziția 92 WTA și cap de serie numărul 9, care a trecut în primul tur de Barbora Krejcikova din Cehia, scor 4-6, 6-0, 6-2.  

 

 

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: