28
Joi, Mar

Sport

A început sezonul 2017-2018 al Ligii a IV-a, cel mai interesant și mai mediatizat campionat din istoria acestei ligi. Precizia Săcele, AS „SR” Brașov și Olimpic Zărnești au pornit ca din pușcă și au obținut victorii zdrobitoare în prima rundă a campionatului.

În prima etapă din liga a IV-a, echipa suporterilor stegari, AS „SR" Brașov s-a distrat la Ghimbav cu Aripile și s-a impus cu 10-0. Damian și Fânariu de câte două ori, Codreanu, Horia Popa, Bodean, Andrii și Dumitraș au marcat pentru galben-negrii, care au profitat și de un autogol al lui Grigoraș.  Colțea 1920 a câștigat un punct din deplasarea de la Cristian, scor 1-1. Trupa brașoveană a deschis scorul printr-un gol superb reușit de Țicalo, dar Inter Cristian, o echipă bună a ligii a patra a reușit să restabilească egalitatea în minutele de final ale jocului. Goalkeeperul Căucă, a făcut un meci mare între buturile celor de la Colțea și și-a salvat echipa în câteva rânduri. ACS Steagu Roșu a pierdut la Tărlungeni, scor 2-1.

Scorul etapei s-a înregistrat la Săcele unde Precizia a învins cu 11-0 formația Voința Hurezu. În urma acestui rezultat, băieții pregătiți de Mihai Stere s-au instalat pe prima poziție a clasamentului. Zărneștiul a câștigat pe propriul teren în fața celor de la Dumbrăvița cu 10-0 și se gândește acum la meciul de marți din Cupa României cu Olimpic Cetate Râșnov. Codlea și Voila s-au impus cu același scor 3-0 în fața celor de la Berivoi, respectiv Homorod. Chimia Orașul Victoria a învins cu scorul de 5-0 formația Prietenii Rupea.

 

În runda următoare se vor disputa jocurile: Precizia Săcele – Aripile Brașov, AS „SR” Brașov – Chimia Orașul Victoria, Prietenii Rupea – Olimpic Zărnești, Avântul Dumbrăvița – Inter Tărlungeni, ACS Steagu Roșu – Inter Cristian, Colțea 1920 Brașov – ACSM Codlea, Carpați Berivoi – Olimpic Voila și Voința Hurez – Cetate Homorod.  


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: