26
Vin, Apr

Sport

În primul meci al zilei a doua a Memorialului „Dumitru Popescu Colibași”, Corona Brașov a învins formația Minaur Baia Mare cu scorul de 27-20 (14-10). Târcă și compania au condus jocul de la un capăt la celălalt și în niciun moment nu s-a pus problema echipei câștigătoare.

Pentru echipa de sub Tâmpa au punctat Târcă și Neagu câte 5 goluri, Bloj 4, Chiricuță și Bucur câte 3, Tomescu și Tiron câte 2 goluri și Lopătaru, Crețu și Laura Popa câte o reușită fiecare.

„În aceste prime două jocuri au fost și lucruri bune și lucruri mai puțin bune. Este clar că mai avem mult de lucru la omogenizarea echipei. Sper să remediem cât mai repede ceea ce nu a mers bine. Suferim în special pe faza de apărare şi încă suntem descoperiţi în zonă centrală pe faza de atac. Avem un singur centru în acest moment pentru că, din păcate, Cosmina Cozma e accidentată. Sperăm totuşi, ca pe 6 septembrie când începe campionatul, toată lumea să fie aptă", a declarat antrenorul formației brașovene Costică Buceschi.

În jocul cu Minaur Baia Mare, tehnicienii Coronei nu le-au folosit pe Chiper și Cozma în continuare accidentate dar nici pe Hotea, Buceschi și Ciuciulete care au fost menajate. În această seară de la ora 18.00, Corona va juca ultimul meci al turneului, în compania formației HCM Slobozia. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: