20
Sâm, Apr

Sport

Hocheiștii de la Corona Wolves Brașov sunt departe de obiectivele pe care și le-au propus la începutul acestui sezon. Formația de sub Tâmpa nu reușește să își revină și a pierdut un nou meci în campionatul național. Mihaly și compania au fost învinși din nou la Gheorgheni cu scorul 3-1 (1-0, 1-0, 1-1) iar criza trupei lui Lacroix se adâncește.

După ce luni seara au fost învinși cu scorul de 6-4, „lupii” își doreau revanșa în jocul de marți seara de la Gheorgheni. Meciul a fost unul echilibrat, dar hocheiștii brașoveni au avut probleme în a găsi drumul spre gol. Cu cinci minute înainte de finalul primei reprize Kozma a înscris pentru formația din Gheorgheni și la prima pauză Corona Wolves Brașov era în dezavantaj de un gol. În partea secundă cei care au înscris au fost tot hocheiștii de la Progym. Nikita Butsenko a dus scorul la 2-0, iar brașovenii erau obligați să întoarcă scorul în ultimele 20 de minute. Arpad Mihaly a profitat de o superioritate numerică și a redus din handicap în minutul șase al ulimei reprize, dar nu a fost destul pentru ca cei de la Corona să scoată ceva din acest joc. Butsenko a mai înscris un gol pentru Progym care s-a impus cu 3-1 și a câștigat și a doua confruntare cu Corona Wolves.

Pentru formația brașoveană urmează un nou meci de foc în Erste Liga. Vineri 17 noiembrie, de la ora 18.30, la Brașov „Lupii” dau piept cu rivalii de la Sport Club Miercurea Ciuc.

Articole sugerate

 

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: