28
Joi, Mar

Sursa Foto: ersteliga.hu

Sport

Corona Wolves Braşov dă semne de revenire. După înfrângerile surprinzătoare cu Progym Gheorgheni, hocheiștii brașoveni au arătat o altă atitudine și au fost determinați în dubla din weekend cu rivalii de la Sport Club Miercurea Ciuc. „Lupii” au câștigat jocul de pe teren propriu cu scorul 3-2 (0-0, 2-0, 1-2) și au pierdut după executarea loviturilor de departajare disputa de la Miercurea Ciuc, scor 3-2 (1-0, 0-1, 1-1, 0-0, 1-0).

Meciul disputat vineri seara pe patinoarul din Brașov a arătat o altă față a hocheiștilor lui Lacroix. După o primă repriză echilibrată, „lupii” au punctat de două ori în partea secundă prin Zoltan Csiki și Levente Zsok. În startul ultimei treimi, Roberto Gliga a dus scorul la 3-0 și partida părea decisă. Ciucanii au revenit pe final, au punctat de două ori prin Fabus și Brnak, dar Corona Wolves a cucerit toate punctele din acest meci.

Duminică, pe patinoarul Vakar Lajos din Miercurea Ciuc a avut loc o nouă confruntare, care a contat atât pentru campionatul intern cât și pentru Erste Liga. Ciucanii au marcat primii prin Fabus, dar Corona a revenit și a egalat în repriza secundă prin Zabludovsky în superioritate numerică, astfel că înainte ultimelor 20 de minute de joc, tabela arăta egalitate perfectă. În ultima treime, Csanad Fodor a marcat pentru Sport Club Miercurea Ciuc, dar Zsombor Molnar a restabilit egalitatea și s-a intrat în prelungiri. Cum nici în prelungiri nu s-a marcat s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. Câștig de cauză au avut ciucanii, golul decisiv fiind marcat de Belov.

 

În urma acestor rezultate, Corona a urcat pe poziția a șasea a clasamentului cu 23 de puncte, la trei lungimi distanță de rivalii de la Sport Club Miercurea Ciuc, care ocupă locul cinci. Pentru Corona Wolves Brașov urmează o deplasare în Ungaria unde va evolua împotriva formațiilor DVTK Jegesmedvék, Dunaújvárosi Acélbikák și UTE. 

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: