19
Vin, Apr

Sport

Etapa a zecea din liga a doua de fotbal programează partida dintre ocupantele pozițiilor a doua și a treia din clasament. Duminică, de la ora 15.00, pe stadionul Tineretului, FC Brașov primește vizita formației Chindia Târgoviște.

Trupa lui Cornel Țălnar are un moral foarte bun înaintea acestui joc, galben-negrii fiind neînvinși în primele nouă runde ale campionatului. Chindia vine la Brașov după eșecul din etapa precedentă când a pierdut cu scorul de 2-0 jocul de pe teren propriu cu echipa din Mioveni. Stegarii speră să câștige toate cele trei puncte din partida de duminică.

 „Va fi un joc foarte important împotriva unei echipe care, la fel ca și noi, are pretenții de promovare. Chindia etse o echipă omogenă, cu jucători care joacă împreună de trei ani și pe care dacă nu-i tratăm cu atenție pot creea probleme. Sperăm să ne mobilizăm şi să obţinem un rezultat favorabil. Noi ne dorim să terminăm turul de campionat fără înfrîngere, însă important este să şi putem. Suntem pe un drum bun, am obţinut rezultate bune și suntem singura echipă neînvinsă din campionat. Din păcate avem unele probleme de lot. Istrati s-a accidentat și îmi este frică să nu fie ceva grav”, a declarat tehnicianul galben-negrilor, Cornel Țălnar.

Antrenorul galben-negrilor nu se va putea baza la acest joc pe Răsdan și Codoban care sunt în continuare nerefăcuți. Atacantul Sergiu Istrati s-a accidentat la antrenamentul de joi și nu se știe dacă va putea fi recuperat până duminică. Partida dintre FC Brașov și Chindia Târgoviște se va juca duminică de la ora 15.00 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: