15
Mie, Mai

sursa foto: protv.ro

Eveniment

Un incident mai puţin obişnuit a avut loc în cadrul Galei Premiilor Oscar 2022, care l-a avut ca protagonist pe actorul Will Smith.

Enervat de faptul că soţia lui e ţinta glumelor, Smith a făcut dreptate în stilu-i caracteristic.

La Premiile Oscar 2022, Will Smith s-a evidenţiat nu doar datorită trofeului câştigat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din “Regele Richard”, ci şi în urma unui incident mai puţin obişnuit. Nu se ştie cu siguranţă dacă respectivul incident a fost regizat sau autentic, dar o majoritatea covârşitoare a celor care au văzut incidentul înclină către cea de-a doua variantă. În plus, actorul şi-a cerut scuze, în cele din urmă, pentru momentul neplăcut al cărui protagonist a fost.

Actorul de stand up Chris Rock a urcat pe scenă pentru a decerna Oscarul pentru cel mai bun documentar. În timpul prezentării, actorul a făcut o glumă care a avut-o ca ţintă pe soţia lui Will Smith, Jada Pinkett-Smith. Rock a glumit spunând că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”. În acel moment, Smith s-a ridicat de pe scaunul său de lângă scenă, s-a îndreptat spre Rock şi l-a lovit cu palma peste faţă. Apoi s-a întors la locul său, de unde i-a strigat Rock „să nu mai scoţi numele soţiei mele pe gura ta spurcată„.

Câştigătorul Oscarului pentru cel mai bun actor şi-a cerut, în cele din urmă, scuze academiei şi colegilor pentru incident: „Dragostea te va face să faci lucruri nebuneşti", şi-a argumentat Smith ieşirea nervoasă.

Nu este prima dată când Rock o aduce în discuţie pe Pinkett-Smith la Oscaruri. În 2016, ultima dată când Rock a fost gazda ceremoniei, el a spus: „Jada Pinkett Smith boicotând Oscarurile este ca şi cum eu aş boicota chiloţii Rihannei – nu am fost invitat!".

VIDEO AICI.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: