16
Joi, Mai

Eveniment

În această după-amiază o persoană de sex feminin, în vârstă de 75 de ani, a fost găsită decedată în urma unui incendiu de vegetație izbucnit în curtea casei, în satul Șona (la 5 km de Făgăraș).

UPDATE:

La data de 30 martie 2022, în jurul orei 13.15, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că în grădina unui imobil situat în localitatea Șona din județul Brașov se desfășoară un incendiu de vegetație.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila și pompieri, cei din urmă procedând la lichidarea incendiului.

În urma lichidării incendiului a fost identificat cadavrul carbonizat al unei persoane de sex feminin.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind o femeie, în vârstă de 75 ani, proprietara imobilului anterior menționat.

Cadavrul va fi preluat și transportat la spital în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor survenirii decesului.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, a declarat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, Agent principal de poliție, Nadia Olaru.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Din păcate, când au ajuns echipajele la fața locului persoana prezenta leziuni incompatibile cu viață și paramedicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

Incendiul a fost lichidat de pompieri înainte ca acesta să se extindă și la alte gospodării, potrivit I.S.U. Brașov.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: