16
Joi, Mai

Eveniment

În data de 25.10.2022, Poliția Locală Brașov a dat curs invitației Centrului Educațional Elis de a sprijini cadrele didactice în misiunea de a-i învăța pe cei mai mici dintre pietoni principalele reguli de circulație rutieră, indicatoarele rutiere și importanța cunoașterii și respectării acestora.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Trafic Rutier-Ridicări Auto au prezentat preșcolarilor materialul ”Micii pietoni – Mari cunoscători”. Grafica veselă în care sunt redate situațiile din trafic pe care le întâlnesc cei mici în calitate de pietoni, de utilizatori de biciclete, trotinete, role și abordarea interactivă a tematicii au făcut ca activitatea desfășurată de Poliția Locală Brașov să se bucure, încă o dată, de un real succes în rândul celor mici.

Pentru cunoștințele de care au dat dovadă, entuziasmul și bucuria cu care au participat la activitate, copiii au primit diplome de Super-pieton și flyere cu imagini sugestive și mesaje care îi îndeamnă să respecte regulile elementare de circulație.

Poliția Locală Brașov va continua să onoreze invitațiile instituțiilor de învățământ de a participa la întâlniri și de a organiza activități ce au ca scop formarea unei educații rutiere temeinice a preșcolarilor și elevilor.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: