15
Mie, Mai

sursă foto: businessmagazin.ro

Eveniment

Activități specifice derulate de către polițiștii brașoveni pentru menținerea siguranței rutiere.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “fals în declarații”.

În fapt, polițiștii au depistat și înregistrat cu aparatul TruCam, pe strada Calea Făgărașului din municipiul Brașov, un autoturism care circula cu o viteză peste limita legală prevăzută pentru acel sector de drum.

Cadrele de poliție au efectuat verificări în baza de date a Poliției Române, în urma cărora a fost identificat proprietarul autovehiculului în cauză și conform procedurilor legale în vigoare, i-au solicitat acestuia, în scris, comunicarea numelui persoanei care a condus autoturismul la dat și ora indicată.

Bărbatul, în vârstă de 38 ani, din județul Constanța, a transmis polițiștilor faptul că autoturismul a fost condus de către o femeie, în vârstă de 34 ani, aspecte care erau în contradictoriu cu imaginile surprinse pe înregistrarea video, care indica faptul că autoturismul a fost condus de către o persoană de sex masculin, se arată într-un comunicat transmis de I.P.J. Brașov.


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: