19
Dum, Mai

sursa foto: playtech.ro

Eveniment

Pas important pentru consolidarea prezenţei Porsche pe piaţa din România.

Porsche Engineering deschide oficial biroul din Timişoara şi îşi propune să recruteze peste 100 de dezvoltatori în 2023, în cele două birouri din România (Cluj-Napoca şi Timişoara), potrivit Agerpres.

Viitorii angajaţi au nevoie de competenţe în zone precum AI, Big Data, Cloud, Infotainment, ADAS, Connectivity, dar şi în alte segmente din sfera IT pentru automotive care vor susţine dezvoltarea vehiculelor inteligente şi conectate ale viitorului.

"Prin deschiderea biroului din Timişoara, facem un pas important în procesul de consolidare a prezenţei Porsche Engineering în România. Ne dorim să continuăm povestea de succes a dezvoltării de software pentru vehiculele inteligente şi conectate ale viitorului în acest mediu bazat pe inovaţie - lucrând împreună cu minţile strălucite şi cu talentele locale.

La fel ca în cazul primei noastre locaţii din România, cea de la Cluj-Napoca, ne dorim să accelerăm inovaţia în domeniul dezvoltării de software pentru industria automotive şi, în acelaşi timp, să cultivăm relaţiile cu partenerii noştri şi cu întreaga comunitate", a declarat Dirk Lappe, CTO al grupului internaţional Porsche Engineering şi preşedinte al Comitetului Acţionarilor pentru filiala din România.

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: