19
Dum, Mai

Eveniment

Crește plafonul de venit pentru ajutorul din partea statului.

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a făcut anunțul așteptat de majoritatea românilor! Beneficiarii voucherelor sociale în valoare de 250 de lei, au primit deja banii pe card. Dacă anul acesta de aceste vouchere beneficiau doar cei cu venituri mai mici sau egale cu 1.500 de lei, anul viitor suma va crește la 1.700 de lei.

Ministrul Marius Budăi, a anunțat, duminică, în exclusivitate la România TV, că programul „Sprijin pentru România” va continua și anul viitor. Astfel, cei cu venituri mici vor primi suma de 250 de lei, tot la distanță de două luni.

„Așa cum am promis, ultima tranșă de anul acesta pentru voucherele de 250 de lei, a început să fie plătită, începând de vineri. Sunt cetățeni care deja ne-au confirmat că au primit banii, pentru că vin sărbătorile și trebuie să facem tot ce trebuie și ce ne stă în putință, pentru a aduce cât de cât un zâmbet cât de mic pe fața semenilor noștri.

Marius Budăi îi asigură pe români că își vor primi pensiile „până în 15-17 ianuarie”

Cetățenii trebuie să știe, că în fiecare an, discutăm despre acest aspect și anume că începe anul bugetar și o zi, două, până când se deschid conturile, până se alimentează, după care imediat facem virarea sumelor către Poșta Română și cu siguranță se va lucra și în weekend și se va încerca ca până în 15-17 ianuarie, să putem achita toate pensiile și toate măsurile, ca banii să ajungă la cetățeni. Mobilizare există.

 

 

 

sursa: romaniatv.net


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: