27
Sâm, Apr

sursă foto: digi24.ro

Eveniment

Coldplay, una dintre cele mai cunoscute trupe rock, vine în România pe 12 iunie 2024. Trupa va concerta pe Arena Naţională, conform anunţului de pe site-ul oficial.

Biletele se vor pune în vânzare pe 25 iulie, transmite News.ro. „Music of the spheres world tour” începe la Atena, pe 8 iunie şi se încheie în 30 august, la Dublin.

Vânzările de bilete pentru România încep în 25 iulie. Coldplay, una dintre cele mai cunoscute trupe rock, a anunțat că în 2024 va susține un turneu în Europa. Printre țările în care formația britanică va concerta se numără și România.

Cei de la Coldplay tocmai și-au încheiat turneul european de anul acesta în Amsterdam, dar promovarea albumului „Music of the spheres” nu se oprește aici. România va avea șansa să îi găzduiască pe britanici în 2024.

Trupa Coldplay este formată din Chris Martin (voce), Jon Buckland (chitară), Guy Berryman (bas) şi Will Champion (tobe). Coldplay este una dintre cele mai cunoscute trupe din lume și una dintre cele mai de succes formații rock a ultimului mileniu cu peste 50 de milioane de albume vândute.

Sursa: digi24.ro

 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: