01
Mie, Mai

www.mautic.org

Social

Domeniul IT este într-o dezvoltare continuă. Pentru a ține pasul cu tehnologia, specialiștii sunt nevoiți să se perfecționeze în permanență. Pentru a veni în sprijinul celor interesați, Camera de Comerț și Industrie Brașov va organiza un curs de specializare în crearea de pagini web. Cursul este avizat de ministerul educației.

Utilizarea pe scară largă a internetului și creșterea exponențială a informațiilor publicate pe paginile web a adus atât la dezvoltarea unor limbaje și tehnologii dedicate dezvoltării de aplicații web cât și la un interes crescut al firmelor și specialiștilor IT pentru acest domeniu. Tocmai de aceea Camera de Comerț și industrie Brașov organizează pentru prima dată un curs dedicat celor interesați de acest domeniu. Cursul „Designer de pagini web ” se adresează tuturor celor care doresc să specializeze în crearea de site-uri. „ Cursul de web designer la Camera de Comerț și Industrie Brașov este o noutate. Este o meserie foarte frumoasă, cei care lucrează în acest domeniu au marele avantaj că pot lucra și ca persoane independente și pot lucra de oriunde. Faptul că ai o conexiune la internet îți permite să lucrezi din orice loc al planetei ” a declarat Adrian Rogoz, consultant CCI Brașov.

 

Cursul organizat de CCI Brașov are o durată de 32 de ore și costă 400 de lei. Condiția principală de acces este aceea ca doritorii să aibă minim studii medii. Certificatul de absolvire este emis de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale cu avizul Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: