03
Vin, Mai

foto: www.goanadupabitcoin.ro

Economic

,,Cunoscutul activist cripto John McAfee a reînceput seria de predicții pe Twitter săptămâna trecută și a listat cinci criptomonede care în opinia sa vor avea parte de creșteri majore în această vară.

De asemenea, a declarat că, în conformitate cu algoritmurile sale, Bitcoin va depăși 15.000$ în luna iunie, însă va scădea din nou în iulie.

Celelalte criptomonede menționate sunt Docademic (MTC) și Bezop (BEZ), care în opinia sa vor avea parte de creșteri majore.

MTC este un token care asigură acces la o platformă de servicii în sănătate, care a fost listat recent pe câteva exchnage-uri precum HitBTC și în prezent are valoare de 0.13$. McAffee afirmă că până în iulie tokenul va ajunge la 0.73$.

BEZ este un token e-commerce care în prezent se tranzacționează cu 0.13$, iar McAffee este de părere că va ajunge la 0.52$ în luna iulie.

Alte previziuni se referă la Bitcoin Private (BTCP) ce aparent va depăși $200 până în august și EOS va crește până la $32 până la sfârșitul lui iulie, în timp ce GNT va trece de pragul de $5 în aceeași perioadă.

Valoarea EOS este în prezent evaluat la puțin sub 12$, însă conform unui raport Weiss, este una dintre criptomonedele de top de pe piață, iar Tom Lee de la Fundstrat are cel mai mare ”index de nefericire”.

John McAfee postează frecvent predicții despre criptomonede, cea mai faimoasa fiind că Bitcoin va atinge 500.000$în 2020. La începutul săptămânii trecute, el a îndemnat traderii cripto să fie atenți la știri, deoarece urmează o infuzie de capital pe piață, datorat în mare parte serviciilor dedicate investitorilor instituționali. Majoritatea experților sunt de acord că intrarea pe piață a acestora va fi semnalul pentru o creștere majoră a valorii Bitcoin și a celorlalte criptomonede.

Pe de altă parte, McAfee a fost subiectul mai multor critici referitoare la faptul că este plătit să promoveze anumite criptomonede datorită influenței pe care o are pe piață''.

Articolul a fost preluat de pe site-ul: www.goanadupabitcoin.ro 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: