26
Vin, Apr

Sport

Echipa de polo pe apă Corona Sportul Studențesc Brașov a pierdut meciul decisiv pentru medaliile de bronz ale Super Ligii naționale.

Trupa condusă de Aurelian Georgescu a pierdut cu scorul de 13-8 (3-3, 4-1, 1-2, 5-2) jocul disputat cu Dinamo București, în bazinul Antaolie Grințescu din capitală. Astfel cu scorul general de 3-2, „câinii roșii” au cucerit medaliile de bronz ale competiției interne. Corona Sportul Studențesc Brașov, rămâne cu satisfacția că deși a avut o echipă extrem de tânără a reușit să se lupte până în ultimul meci cu Dinamo pentru medaliile de bronz. Puștii de la Corona au un viitor frumos și în cel mai scurt timp pot fi surpriza plăcută a super ligii naționale de polo pe apă. În meciul decisiv de la București, pentru Corona au marcat: Rurua Zurab de trei ori, Nino Blazevic două goluri și Vlad Georgescu, Andrei Drăghici și Andrei Balakirev câte o reușită fiecare. De la Dinamo s-a remarcat Alexandru Matei, autor a cinci goluri.  

 

Campioana României la polo pe apă este Steaua București, formație care a trecut în finala campionatului de CSM Digi Oradea. Podiumul a fost completat de Dinamo, iar poziția a patra a revenit echipei Corona Sportul Studențesc Brașov.  

Articole sugerate


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: