01
Mie, Mai

Sport

Astăzi, la Bucureşti, s-a tras la sorţi țintarul sezonului competiţional din Liga Naţională de handbal feminin. Corona Brașov are un program relativ ușor și va evolua împotriva campioanei CSM București în runda a cincea, pe propriul teren.

Campionatul va începe pe 6 septembrie 2017. În prima etapă, echipa antrenată de Costică Buceschi va juca pe teren propriu cu HCM Râmnicu Vâlcea. În runda secundă a campionatului, Chiper și compania se vor deplasa la Slatina, iar în etapa a treia vor primi vizita celor de la Universitatea Cluj. În continuare Corona va juca în etapa IV-a cu HC Zalău (deplasare), în runda a V-a cu CSM Bucureşti (acasă), în etapa a VI-a cu Danubius Galaţi (deplasare), în runda a VII-a cu Unirea Slobozia (acasă), în etapa a VIII-a cu HCM Roman (deplasare), în etapa a IX-a cu Măgura Cisnădie (acasă), în runda a X-a cu Rapid Bucureşti (deplasare), în etapa a XI-a cu Dunărea Brăila (acasă), în runda a XII-a cu SCM Craiova (acasă) și în etapa a XIII-a cu CSM Bistriţa (deplasare).

 

Antrenorul echipei Corona, Costică Buceschi a declarat că este greu de spus la acesat moment dacă este sau nu o tragere bună pentru echipa pe care o pregăteşte, dar că dacă ar fi să se ia strict după ce a fost sezonul trecut, este mulţumit de cum au decis sorţii pentru Braşov. „La acest moment e mai greu să ai o părere apropiată de realitate, pentru că echipele sunt încă în vacanţă iar în această vară s-au schimbat multe şi pot apărea surprize acolo unde te aştepţi mai puţin. Însă, dacă e să ma iau însă după ce s-a întâmplat în trecut, da, cred că e o tragere bună pentru noi, dar putem discuta concret după ce vedem şi echipa noastră la lucru în meciurile amicale, precum şi celelalte echipe. Totuşi, ca idee generală, pe noi nu trebuie să ne intereseze decât să ne facem noi jocul aşa cum trebuie şi aşa cum se aşteaptă, desigur, de la această echipă, şi abia apoi numele adversarului. Cred că e mai bine să ne concentrăm pe noi şi nu pe alţii", a spus tehnicianul Coronei.

Handbalistele Coronei se vor reuni pe 10 iulie, la Braşov, urmând ca apoi să aibă în program un stagiu centralizat la Sfântu Gheorghe şi mai multe meciuri amicale. Sezonul competiţional 2017-2018 va începe pe 6 septembrie. 


România are nevoie de ONG-uri și presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul!
Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: